Despre Restaurantul Nostru

Mazzaj Cafe - Restaurant

Un restaurant libanez din București unde ai parte de o experientă orientală desăvarsită. Mâncare foarte gustoasă într-o atmosferă de poveste orientală, cu decor și muzica specifică, pentru o experiență orientală autentică.

În bucătăria Mazzaj Cafe se gătește cu suflet și pasiune rețete libaneze și orientale, dar și alte rețete originale. Vino și descoperă lumea mâncărurilor tradiționale cu specific libanez precum: Hummus, Falafel, Ras Asfour, Shaworma, Muhammara sau Zatar! Evadează din agitația cotidiană și pătrunde într-o atmosferă relaxantă cu bucate alese și o narghilea aromată! Fă alegerea potrivită și intră în lumea Mazzaj!

Mâncare de calitate!

Alege bucătăria noastră sănătoasă și plină de arome exotice, cu legume, verdețuri și fructe proaspete, mirodenii îmbietoare și gustoase.

REȚETE ORIGINALE

Gastronomia libaneză este ușoară și sănătoasă, cu o tradiție veche, apreciată pentru bogăția și rafinamentul ei. Încercați produsele noastre

LIVRARE RAPIDĂ GLOVO

Mazzaj Cafe vine în întâmpinarea clienților cu produse libaneze originale. Te ajutăm să explorezi aromele din bucătăria noastră la tine acasă.

0

ELEMENTE DE MENIU

0

Visitors Everyday

0

Experienţă

Galerie de imagini

MAZZAJ ESTE A DOUA CASA TA!

FĂ O REZERVARE

Mai mult decât o cafenea. Un stil de viață.
Să te bucuri de viață în mod oriental. Aceasta este Mazzaj!